مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم الارث برادر

سلام. بنده دارای دو برادر و دو خواهر هستم. یه ملک ویلایی دو طبقه از پدرم به ارث رسید و بنده سهم دو تا خواهر و یک برادر و مادرمو خریداری کردم. هر کدام سند جدا به اندازه سهممون داریم. برادر بزرگم نسبت به سهمش یک و نیم دانگ از ملک داره. الان من چهار و نیم دانگ دارم. برادرم راضی به فروش نیست. چگونه میتونم سهمشو ازش خریداری کنم؟

پاسخ ها :

موسي  رضائي

موسي رضائي :

سلام از طریق دادگاه باید تقاضای دستور فروش مال غیرمنقول مشاعی کنید

هانیه رمضانی

سرکار خانم هانیه رمضانی :

سلام
باید ابتدا از طریق مرجع ثبتی درخواست تفکیک بدین و در صورت عدم قابلیت تفکیک باید دعوای فروش ملک مشاع باید مطرح بشه