مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه واحد مسکونی

بنده تا تاریخ 1400/2/1 قرارداد دارم. صاحبخانه ام گفته چون خودم میخوام بیام و بشینم باید خالی کنی واحد مسکونی را بخاطر شرایط کرونا خانه ای پیدا نکرده ام فعلا. ایا صاحبخانه میتواند حکم تخلیه بگیرد. من باید چیکار کنم.. ممنون از راهنمایی شما. از همدان

پاسخ ها :

تخلیه مستاجر در زمان کرونا حکم تخلیه مستاجر موجر مستاجر اجاره کرونا