مشاوره حقوقی رایگان - فسخ رضایت نامه

سلام، وقتتون بخیر. پدر بنده سال هشتاد و چهار اجازه نامه ای رو مبنی بر تردد و کابل کشی همسایگان از قسمتی از کنار باغمون که تحت تملک ما بود، امضا کردند. هیچ مبلغی هم بابت اون اجازه نگرفتند. الان مالکین باغ های مجاور عوض شدند و به خاطر مزاحمت، پدر بنده دیگر مایل به اجازه دادن برای عبور و مرور و کابل کشی نیست. آیا میتوان آن اجازه نامه رو فسخ کرد؟ چی کار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله می تواند چون
اجازه ایشان در قالب « اذن » می باشد و نه ایجاد حق ارتفاق . و باید دادخواست رجوع از اذن و..... را اقامه نمایند