مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر طلا با مهریه

سلام. خداقوت.
در صورت قسطی بودن مهریه که پرونده در دادگاه است و پرداخت نقدی هزینه طلا به روز که پرونده در شورا است، می‌توان با هم تهاتر کرد؟ می‌شود از اجرای احکام دادگاه نامه ببرم اجرای احکام شورا که بدهی ها را تهاتر کنند؟
ممنون میشم جواب قاطع بدهید. من حضوری با 9 وکیل مشورت کردم. بعضی می‌گویند می‌شود و بعضی نه. شدیداً سردرگم شدم. چند نفری میگویند نمی‌شود اول باید تقاضای اعسار داد که قسطی شود بعد با قسط مهریه تهاتر شود. چند نفر دیگر می‌گویند اصل بر بدهکار بودن هست و میشه بدون درخواست اعسار تهاتر کرد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. میشود درخواست تهاتر داد.نیازی به اعسار نیست.