مشاوره حقوقی رایگان - فسخ کد رهگیری

با سلام.
زمینی با یک قولنامه دستی خریده ام. برای گرفتن کد رهگیری به بنگاه مراجعه کردم و مدارک زمین رو گرفت. میگوید چون فروشنده شما موقع خرید خودش کد رهگیری قبلی رو فسخ نکرده است، نمی تونید کد رهگیری بگیرید؟
فروشنده طی یک مبایعه نامه بنگاهی بدون کد رهگیری خرید کرده است. معامله قبل از فروشنده من با کد رهگیری بوده است. هم معامله فروشنده من هم قبلی اش که کد دارد در یک بنگاه انجام شده است.
آیا معامله قبلی خود به خود فسخ نمیشود؟ اگر نه باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تماس بگیرید تا اشتباه نشود