مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند معامله صوری

با سلام.
همسر بنده بلافاصله بعد از صدور قرار تامين خواسته و قبل از صدور اجرائيه مهريه، تنها آپارتمان خود كه ٧٠ متر و در رهن بانک مسكن بوده رو به نام پدرشون انتقال قطعي دادند و هيچ پولي جابجا نشده است. درخواست اعسار دادن كه اعسارشون پذيرفته شد. نقل و انتقال اين آپارتمان هم در درخواست اعسار جزء معاملات يك سال گذشته ذكر نكردند و ادعا دارن مال خودم بوده است و به پدرم هبه كردم.

الان من اگر شكايت حقوقي ابطال سند معامله صوري كنم حق با من هست؟ و اينكه اگر سند باطل شود جزء مستثنيات حساب ميشه؟ با توجه به نقل و انتقال و اين كه از ابتداي خريد ٤ سال مستاجر در آن هست و اين كه نقل انتقال شده است طبق چه قانوني از مستثنيات خارج ميشود؟ در رهن بانک هم بوده است و زمان نقل انتقال باز هم مستثنيات هست؟ ابطال بشود در ازای مهریه توقيف نميشود؟ از شكايت حقوقي نتيجه ميگيرم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

نظر غالب بر این است که یک منزل در حد عرف جزء مستثنیات دین قرار دارد و قابل توقیف نیست