مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی معامله صوری

با عرض سلام خدمت وکلای محترم پدرم 3 سال پیش برادرم به خاطر بدهی های زیاد مجبور شد از دوست قدیمی پول نزول بگیرد برای تضمین هم باغ و زمین های آبی موروثی پدرم رو طی قولنامه عادی و وکالت بلاعزل انتقال داده شد تا پارسال سود نزول به طرف میداد تا اینکه افتاد زندان حالا طرف میگه من مالک هستم پارسال که کارشناس بردم ارزش روز ملک دو برابر بیشتر از پول گرفته شده است فقط تونستم 3 فیش واریزی مربوط به سود اول را پیدا کنم بقیش برادرم چک مشتری داده و دسترسی ندارم به چکها و ضمن اینکه پدرم پارسال رفته بود باغ او را مورد ضرب و جرح قرار داده بودن بعد از شکایت ما اون هم به جرم ممانعت از حق شکایت کرد که بدوی تبرئه کرد به خاطر عدم سو نیت و هم بدهکار بودن طرف و تجدیدنظر رای رو تایید کرده بود با عنوان مشمول مرور زمان و هم تحقیقات محلی گفته بودن باغ ما هست و عدم تحویل ملک چه دادخواستی بدیم برای بازپس گیری با تشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد می‌گردد قرارداد و اسناد حضورا بررسی شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
اساسا ابطال سند رسمی و اثبات صوری بودن معامله کار ساده ای نیست مخصوصا اگر هیچ دست نوشته یا مدرک دیگه ای مبنی بر این موضوع موجود نباشه. برای پاسخگویی بهتر مدارک رو از طریق سایت ارسال کنید تا بررسی بشه.