مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل دستکوب بودن شماره شاسی خودرو

سلام. بنده در تبریز یک ماشینی رو به مبلغ 69/5 فروختم و 65 میلیون گرفتم و در قرارداد دستی که نوشتیم 4/5 مانده است و قرار بر این که 10 روز برای سند برویم و الان طرف رفته است و بعد از 4 ماه شکایت کرده که شماره شاسی دستکوب هست. سند هم دست خریدار هست و معامله رو میخواهد فسخ کند و ضرر و زیان بگیرد. من چی کار کنم؟ به شهرستان رفته است و شکایت کرده است. ما در تبریز معامله کردیم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما میتوانید با استناد به اینکه محل وقوع معامله و محل اقامت خوانده (شما) شهر تبریز است به صلاحیت دادگاه ایراد کنید.
اگر دستکوب بودن شماره شاسی اثبات شود از جهات فسخ معامله است .
موفق باشید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بگین محل وقوف قراداد تبریز بوده قرار عمر صلاحیت میخوره