مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شاسی

سلام حدود یک ماه پیش پیکان وانت مدل 78 خریدم و وکالت گرفتم از صاحب سند دیروز رفتم تعویض پلاک گفتن که شاسی دستکوب هستش و نامه به آگاهی زدن به من اصلا نگفته بود صاحب ماشین که شاسی دستکوبه فقط سینی مشخصات خودرو نداشت میدونستم به همین دلیل گفتم باید تو قولنامه قید بشه به شرط تعویض پلاک که قید شد حالا ماشین مشکل داره شماره شاسی من میتونم ماشین پس بدم باید چجوری اقدام کنم

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل دستکوب بودن شماره شاسی دستکوب بودن شماره شاسی خودرو شماره شاسی خودرو فسخ معامله خودرو خرید و فروش خودرو شاسی خودرو خودرو فسخ معامله