مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب بانکی

با عرض سلام. من از شخصی بابت سفته 10 میلیون طلب داشتم که حساب او را توقیف کردم. الان پرونده وارد اجرای احکام شده است. به من گفتند جلب میخواهی یا توقیف. گفتم توقیف چون اجرای احکام رباط کریم می باشد و من تهران هستم. میتونم از اجرای احکام تقاضا کنم که در نامه ی ارسالی به بانک دستور بدهد که مبلغ به حساب خودم واریز بشود نه به حساب دادگستری؟ آیا اجرای احکام میتواند همچین کاری کند؟ آیا بانک قبول میکند؟ چون مسیر من دور هست و باید دوباره به اجرای احکام بروم و شماره حساب بدهم. به خاطر همین میگویم مستقیم به حساب خودم بیاید. با تشکر. سپاسگزارم .

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله طی لایحه ای شماره حساب خودر آبدهیدوبخواهید بحساب بانکی شماواریزشود