مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی از خارج از کشور

سلام.
همسرم و من سال گذشته تقاضای فرزند خواندگی دادیم و مدارک لازم را از طریق سر کنسولگری ارائه دادیم. بعد از هفت ماه، پاسخ «رد صلاحیت» بدون ذکر هیچ دلیلی از سازمان بهزیستی را دریافت کردیم. این در حالی هست که تمام مدارک و امکانات ما برای فرزند خواندگی از شرایط مورد نیاز هم فراتر بوده و بر اساس ادعای سازمان بهزیستی میبایست حتی در اولویت لیست متقاضیان قرار گیرد. هم اکنون منتظر پاسخ تقاضای تجدید نظر در رای سازمان بهزیستی هستیم. از پیشنهاد شما در راستای پذیرش تقاضا و تسریع پروسه انتقال کودک به خارج از کشور استقبال کرده و صمیمانه سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
ظرفیت هایی در این خصوص در قانون حمایت از کودکان بی سرپرست وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید