مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

فردی به من 50 میلیون قرض داد پس از مدتی 50 میلیون ایشان پس دادم، ایشان مبلغ 9/500/000 بعنوان بهره یا نزول اصل پول از من طلب کرد و من برای حفظ آبرو یک فقره چک بدون تاریخ به او دادم، ایشان حالا چک را برگشت زده و در شورا حل اختلاف شکایت برده آیا میتوانم اثبات کنم چک بابت نزول بوده و استرداد چک را خواستار باشم ؟

پاسخ ها :

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

سلام باید ادعای خود رااثبات بفرمایید که در برابر چک کمی مشکل است.شهود خودرا حاضربفرمایید یاهر مدرکی که دارید