مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

سلام وقتتون بخیر . من و تعدادی از همکارانم در یک دانشگاه مشغول به کار هستیم بصورت شرکتی هر کدام از ما با سابقه از پنج سال به بالا . دانشگاه در خصوص تبدیل وضعیت ما کاری نمیکند میگوید که نامه از وزارت خانه باید بیاد . راهنمایی بفرمایید تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

تعیین وضعیت با وزارت است شما از طریق سلسله مراتب پیگیر حقوق خود باشید