مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حيثيت

سلام خسته نباشيد همسايه گلدان سر راه گذاشته بهش ميگيم بردار فحش ناموسى ميده زنگ زديم پليس انكار كرد گفت من چنين حرفى نزدم ميخواستم از شما بپرسم براى اثبات حرفم بايد شاهد داشته باشم؟ چند تا ؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله ونیاز به تنظیم استشهادی می باشد

پرسشگر :

من يكى از گلدان هارو به پايين پرت كردم به خاطر توحين هايى كه داشت ميكرد اونم به خاطر اين كار من شكايت تخريب أموال كرده به نظر شما رأى قاضى به نفع منه يا اون؟
با توجه به اينكه من گفتم پرت كنم پايين يا جمع ميكنى گفت بنداز پايين شاهدم دارم

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بله ایشان با شاهد اثبات کنند می توانند شما را محکوم به تخریب کنند و همانطور شما نیز برای توهین فحاشی از ایشان شکایت کنید ولی بهتر است باتوافق و صلح سازش وارد شوید