مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن قولنامه ملک

سلام.
پدر همسر من 26 سال پیش فوت کردند و بعد از فوت ایشون خونه رو ساختند و یک 6 واحد درآوردند که هر فرزند یک خانه دارد. همان موقع انحصار وراثت هم کردند و سند اتمام کار هم گرفتند ولی برای هر واحد سند نگرفتند و حتی سند خونه که به اسم پدر همسرم هست تفکیک نشده است و الان سندی به اسم ما که یکی از فرزندان هستیم، وجود ندارد. حالا برای یک کاری ما نیاز داریم که ثابت کنیم یک واحد آپارتمان داریم و چون گرفتن سند تک برگ طول می کشد دنبال یک راهی هستیم. از یک جایی شنیدیم که میشود قولنامه نوشت ولی خب پدر همسر من 26 سال پیش فوت کردند و اون موقع خانه به این شکل نبود. ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون مالک اصلی زمین در قید حیات نیستند شما نمی توانید قولنامه خرید ملک ، تنظیم
نمایید مگر و مگر ...
برای مشاوره تماس بگیرید