مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل زوج توسط زوجه

با سلام. همسر من 6 ماه پیش بدون اطلاع من و بدون هماهنگی به دلیل اختلافی که داشتیم و در غیاب من با همکاری برادر ها و خواهرش، کلیه جهیزیه خودش و به علاوه فرش دستباف، فرش ماشینی، انگشتر حلقه طلای من، پرده توری و والان و کتیبه، اجاق گاز و چند قلم لوازم من رو با خودش برده است و در محلی اسکان یافته است و این محل را از من پنهان کرده و خونه را ترک کرده است. بنده طی تماس با 110 موضوع را تایید و گواهی نمود. الان بعد از شش ماه تصادفی در خیابان او را دیدم و تعقیبش کردم و محل مخفیگاه او را را پیدا کردم. زنگ زدم 110 نیومد و اون موقع یک هفته بعد از بردن وسایل مهریه اش را از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشته است و من هم دو بار اظهارنامه فرستادم از طریق سامانه ثنا تمکین نکرد و دادگاه برای 23 فروردین 1400 وقت رسیدگی داده است. آیا با شکایت و ارائه دادخواستی میتونم طبق فاکتور های خرید وسایل من رو که برده است، استرداد کنم و در دادگاه اثبات کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ارادتمندم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما می توانید شکایت نمایید البته به شرطی که وسائل متعلق به شما را برده
باشند