مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قضایی

چندی پیش بدون اطلاع قبلی
منظور پیام کوتاه یا اطلاع در حساب کاربری ثنا بنده حکم ورود به منزل برای بنده صادر شد
و پس از دستگیری بابت نفقه معوقه همسر سابقم و دو فرزندم مبلغ 13 میلیون محکوم شده بودم نقدا پرداخت کردم و آزاد شدم
اما این پرونده نه در حساب کاربری ثنا من وجود دارد
و در ضمن پسران من مدعی این هستند که هیچ شکایتی بابت نفقه نکردیم
البته یکی از پسرام 21 ساله شه و دیگری 14 سال
بنده الان که یکسال از این موضوع گذشته همچنان این پرونده مبهم مانده برای من
خواهشمندم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام در صورت داشتن ثنا کلیه اطلاعات پرونده در سامانه ثنا درج خواهد شد.احتمال دارد قبلا ثنا نداشته اید و به همین خاطر اطلاعات پرونده جدیدا ثبت ثنا شده باشد و برای شما بصورت الکترونیک ارسال نشده