مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط شهرداری

با سلام. خونه من با متراژ 174 متر می باشد و سه نبش همسایه بغل دست شکایت کرده است و میگوید 34 متر از زمین ایشان را تصرف نمودم و با توجه به این که ملک من با سند برابر می باشد و بر اساس نظر کارشناس دادگستری این که بر اساس نقشه های هوایی شهرداری، خیابان نبش خونه من به جای 12 متر 14 متر خیابان احداث نموده و لذا 34 متر از زمین ملک من توسط شهرداری تصرف شده است. لذا خواهشمند است راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

سلام مدعی باید دلیل تصرف شمار را اثبات کنه اگر کارشناس میگه شما تصرفی نداشتین مشکلی ندارین.

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

نیازمند مطالعه مدارک شما می باشد