مشاوره حقوقی رایگان - صلح سه دانگ ملک

با سلام و وقت بخیر.
در سال 1391 یک واحد آپارتمان مسکن مهر با شراکت یکی از آشنایان ثبت نام کردیم. با توجه به این که مسکن مهر را فقط به متاهلین می دادند و من در آن زمان مجرد بودم، قرارداد آپارتمان به نام آشنای من گردید و ایشان طی یک صلح نامه عادی سه دانگ از آپارتمان را به من صلح نمودند. صلح نامه با خط ایشان نوشته شده است و امضاء کرده و اثر انگشت نهاده است. من هم امضاء کرده ام و اثر انگشت نهاده ام. هنگامی که ساخت آپارتمان به پایان رسید سند شش دانگ به نام آشنای ما صادر شد ولی ایشان از انتقال سه دانگ امتناع ورزید. من من علاوه بر صلح نامه رسید پول هایی که به حساب تعاونی ریخته ام را نیز دارم. شکایت الزام به تنظیم سند کردم قاضی به ماده 48 قانون ثبت استناد کرد و گفت صلح نامه دستی مسموع نیست و قرار رد دعوا صادر شد و تجدیدنظر هم قرار را تایید کرد. این در حالی است که فقه های شورای نگهبان ماده 48 قانون ثبت را بر خلاف شرع تشخیص داده‌اند. لطفاً راهنمایی کنید با سپاس.

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

سلام شما ابتدا می بایستی تنفیذ صلح نامه را بگیرین بعد اقدام کنید

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام شما باید اول از طریق اثبات صلح نامه عادی اقدام کنید با توجه به ادله قانونی از جمله شرایط صلح نامه وجود شاهد و دیگر ادله