مشاوره حقوقی رایگان - کاربری مسکونی به جای کاربری تجاری_مسکونی

سلام خسته نباشید.
ما یه زمینی خریدیم که توی مبایعه نامه نوشته تجاری مسکونی، اما تو استعلامی که تو شهرداری گرفته نوع کاربری مسکونی اعلام شده.
سر مسئله درگیریم که تجاری میخوایم، با توجه به این مبایعه نامه میشه شکایت کرد و نتیجه گرفت؟ هدفم گرفتن خسارت است و نه فسخ معامله. آیا میتوانم خسارت بخواهم؟ سند منتقل نشده و فقط مبایعه نامه نوشتیم و قالب مبایعه نامه قالب های معمول است فقط یک خط نوشتیم که "هرگونه اختلاف سند یا زمین یا از نظر قانونی فضای سبز و دیگر باشد به عهده فروشنده می باشد تا انتقال سند" لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
عملا ملک عبارت تجاری مسکونی بی معنی است زیرا ملک یا مسکونی است و یا تجاری اگر شما قصد فسخ ندارید در صورت اثبات اراده برای استفاده تجاری می توانید خسارت یا مابه التفاوت را مطالبه کنید.