مشاوره حقوقی رایگان - کمک

سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش یک گوشی موبایل از یک فروشگاه اینترنتی به اسم ... ... خریداری کردم
این گوشی تو 24ساعت اول مشکل پیدا کرد مشکلشم این بود که سنسور اثر انگشتش، اثرانگشت خودمو قبول نمیکرد و رمزی ام که به گوشی داده بودم را هم نمیشناخت یعنی قفل گوشی باز نمیشد و مقداری هم تاچ گوشی کند بود یعنی چند باری باید بعضی چیزا رو لمس میکردی تا عمل کنه.
من با ... ... تماس گرفتم و اونا هم پیکی رو فرستادن گوشی رو با خودش برد مشکل گوشی رو به پیک کامل توضیح دادم که حتی تاچ گوشی جلوی پیک خوب کار نمیکرد و ایشون هم کاملا دیدن و تایید کردن که گوشی مشکل داره
بعد از کلی پیگیری ... ... شماره کسی که گوشی رو ازش خریداری کرده بودنو به من دادن ایشون در ... علاالدین مغازه داشت که با هم قرار گذاشتیم
من رفتم اونجا بعد از دو ساعت گوشی رو پیک از تعمیرگاه اورد گوشی روشن کردیم ولی بالا نیومد
اون اقایی که گوشی رو فروخته بود اسرار داشت که من رمزو اشتباه زدم و به همین خاطر گوشی قفل شده و من گوشی رو خراب کردم و به همین دلیل اثرانگشتش کار نمیکنه و مشکل تاچ گوشی ام از گلسی میدونست که روی گوشی زده بودیم(گلس رو هم از خود ... ... خریده بودم) من نمیدونم که چطوری رمزو اشتباه زدم کلا 24ساعت گوشی دست من نبوده بعد یه رمز به گوشی دادم اونم همون رمز بوده
بعد من بهش میگم این اثرانگشتش کار نمیکرد که بعد رمزخواست منم رمز دادم و رمزو قبول نمیکرد
خلاصه الان حدود 16روزه که گوشی دست اوناس میخان که گوشی رو بفرستن دبی تازه میگه پنجاه پنجاهه شاید بتونم تعویضش کنم یا درست کنم
منم موندم لنگ در هوا به نظر شما من چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.ضمانت یا وارانتی داره؟اگر نه تامین دلیل سپس مطالبه ضرروزیان و استردادوجه

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما ميتوانيد درخواست فسخ و مطالبه وجه و ضرر و زيان به شوراي حل اختلاف تقديم نماييد