مشاوره حقوقی رایگان - پرونده.... در شعبه....کیفری دو مجددا ثبت گردید

با سلام و احترام. من پس از خرید ملکی از مالک و سازنده و تنظیم مبایعه نامه و عدم مراجعه انها جهت سند زدن اقدام به شکایت کردم و پس از طی مراحل طولانی سرانجام نماینده دادگاه به نام اینجانب سند صادر نمودند. حالا از من به اتهام جعل صلح نامه شکایت شده که من اصلا نمیدونم موضوع چی هست و قرار منع تعقیب صادر شد حالا مجدد پیامک اومده که پرونده ....در شعبه.....کیفری دو مجددا ثبت گردید.این یعنی چه؟ و ایا من میتونم اعاده حیثیت کنم.ممنون.

پاسخ ها :

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض شده و پرونده به کیفری 2 جهت رسیدگی به اعتراض ارسال شده