مشاوره حقوقی رایگان - رد مال فروخته شده

با سلام من آپارتمانی را از سازنده آپارتمان پیش خرید کردم و ثمن معامله را کامل پرداخت کردم حال معلوم شده که وی آپارتمان شخص دیگری را به من فروخته. شکایت کردم حکم به رد مال دادند سوال من این که ثمن پرداختی موقع معامله پرداخت میشه یا به روز محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در اجرا احکام ، همان اصل مبلغ که در قرارداد ذکر شده پرداخت
خواهد شد
ولی شما می توانید دادخواست حقوقی مطالبه خسارات و ... را مطرح نمایید و ..

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
دادگاه کیفری رای به رد مال ثمن پرداختی در زمان وقوع معامله را صادر میکند اما شما میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی ضرر و زیان آنرا به نرخ روز مطالبه کنید .
موفق باشید