مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب منزل توسط زوجه

سلام.
خانم هستم. چند ماه پیش همسرم طی کتک کاری من را از خانه بیرون انداخت و طی شکایت و معاینات پزشکی قانونی شکستگی بینی اثبات شد و پرونده کیفری در این مورد در مراحل پایانی است. خانه ای که در آن زندگی میکردیم به اسم من بود که چند ماه پیش فروخته بودیم. مقداری از پول آن به عنوان رهن در دست خریدار باقی ماند و در مبایعه نامه ای که به نام بنده به عنوان فروشنده تنظیم شد، ذکر شده که فلان مبلغ به عنوان رهن در دست خریدار باقی مانده است. بنده با استناد به این مطلب اقدام به تعویض قفل درب کردم. حالا شوهرم از من شکایت کرده که به او اجازه ورود به منزل را نداده ام. نکته این جا هست که ایشان بعد از فروش منزل بدون حضور من اجاره نامه به نام خودش تنظیم کرده بود که من تازه از اجاره نامه خبردار شده ام.
البته مسائل جانبی مثل خراب بودن قفل درب، عدم حضور همسرم در منزل و خطر سرقت با توجه به آپارتمانی بودن منزل، مشارکت همسرم در حمل مواد مخدر که ایشان الان در زندان به سر می‌برد و ... بنده میترسیدم در منزل کار خلافی صورت گیرد و طبق مبایعه نامه بنده به عنوان مالک منزل به دردسر بیفتم. لطفا بفرمایید چی کار میتونم بکنم؟ با توجه به این که پرونده های زیادی به خاطر اختلافات با همسرم دارم و قصد جدایی دارم. بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

تعویض قفل درب منزل توسط زوجه ممانعت از ورود مرد به منزل طلاق