مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور

سلام. باغی که راه دسترسی آن از قدیم از وسط زمین های بالا دستی و پایینی است ولی به علت شیبدار بودن قابل تردد هیچ وسیله کشاورزی نمی باشد فلذا مالکان دیگر زمین ها اجازه همواره کردن نمی‌دهند. حال تکلیف ما برای راه عبور یا ارتفاق چيست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سایر مالکان دارای حق ارتفاق می باشند و حق درست کردن راه عبور خود را دارند و طبق قانون ، کسی نمی تواند ممانعت نماید