مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال تلگرام صیغه یابی

با سلام و عرض ادب بنده با موسسه ای با عنوان ... در تلگرام آشنا شده و ارتباط با ادمین یا مسئول موسسه بعد از پرداخت مبلغی به عنوان مشاوره و یا معرفی به مبلغ چهل هزار تومان خانومی در تلگرام معرفی کرد و بنده درخواست آشنایی و شرایط کردم و ایشون همه مسائل رو موکول به پرداخت مهریه به موسسه کرد. ابتدا 700 و بعد به بهانه‌ای دیگر مبلغی دیگر و در آخر هم مبلغی بابت ضمانت و ... و نهایتا 3200000 تومان از بنده گرفتند و من متوجه شدم که این ها دارند حساب من رو با دست خودم خالی میکنند. به مسئول اعلام انصراف کردم و متوجه شدم این دو نفر با هم قصد تخلیه حساب رو داشتند و وجوه پرداختی رو بر نمیگردونند. من اطراف میدان ... هستم اگر بفرمایید بنده چگونه و کجا طرح شکایت کنم ممنون میشم. از لطف جنابعالی و وقتی که گذاشتید بسیار ممنون و سپاسگزارم.
در ضمن از ایشون فقط نام و شماره کارت بانکی و نام موسسه صیغه یابی در تلگرام رو دارم.
آیا با این شرایط من میتوانم طرح شکایت کنم و مبالغ پرداختی ام رو پس بگیرم و اگر مقدور است چقدر باید بابت آن وقت بگذارم. البته من تنبیه شدم نبایستی به این موسسه اعتماد می‌کردم لیکن الان تنبیه مدیر موسسه برای این که دیگران رو اغفال نکند بیشتر از پول برای من ارزش دارد. اگر راهنمایی ام کنید ممنون میشم. باز هم از زحماتتون متشکرم. در ضمن نمیدانم چطور از پاسخ شما مطلع بشوم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید براساس فیش واریزی دادخواست استرداد مبالغ را بدهید