مشاوره حقوقی رایگان - سلام ميخواستم ببينم تست الكل ميتواند مجرم را متهم به حد كند؟

سلام ميخواستم ببينم تست الكل ميتواند كسى را محكوم به حد كند؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

راههای اثبات حد مسکر در قانون مشخص شده است اقرار، شهادت شهود و علم قاضی، در این مورد نیز تست الکل در تثقویت علم قاضی موثر است

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

قضات معمولا جهت اثبات مصرف الکل متهم را به پزشک معتمد میفرستند و استناد رای صادره نیز همین آزمایش میتواند باشد