مشاوره حقوقی رایگان - خرید در سایت درج آگهی

سلام بنده در سایت درج آگهی ... یه کولر 36000هزار به مبلغ 16میلیون گرفتم تو اگهی زده همه چی فابریک و دو سال گارانتی داره منم کولر چک نکردم وقتی خونه خواستم سرویس کنم دیدم که موتورش عوض شده گارانتی نداره خیلی هم قدیمیه اون اقا هم زیر بارنمیره میگه همینی که هست هرکار هم دوست داری انجام بده حالا میخواستم بدونم وکیل حق وکالتش چقد میشه پروندم پیگیری کنه مدرک هم چت تو سایت درج آگهی ازش دارم

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

سعی کنید مشکل را در اتحادیه حل کنید در غیر این صورت ابتدا اظهار نامه فسخ بفرستید سپس در شورا دعوی فسخ مطرح کنید