مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس شخصی

سلام. اگر شخصی عکس هایی که دختر و پسر های همکلاسی اش از بیرون رفتن ها در خارج از شهر در اینستاگرام ( که پیج شخصی است ولی خیلی از بچه های دانشگاه فالور آن هستند) منتشر کرده اند و در آن عکسها بی حجاب بودند را به حراست دانشگاه نشان دهد، آیا اون ها میتوانند به پلیس فتا علیه آن شخص به جرم انتشار عکس های شخصی یا کلا هر جرمی شکایت کنند؟ ممنون میشم جواب بدهید.

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام وقت بخیر.باتوجه به اینکا آن افراد خود عکسها را در اینستا گرم منتشر کرده بودند، اگر پیج آنها خصوص بوده و شخص عکسها را به افراد دیگر نشان داده این حالت می‌تواند جرم تلقی شود