مشاوره حقوقی رایگان - نبودن اسم فرزند در شناسنامه پدر

سلام، وقت بخیر. نام همسر بنده در شناسنامه پدرشون نیست. الان پدرشون مرحوم شدند.
بقیه خواهر و برادر ها، اگر بخواهند می‌توانند بدون حضور همسرم، کارهای انحصار وراثت و تقسیم ما ترک را انجام دهند؟ به طوری که همسر بنده متوجه نشود؟ سپاس.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
بله بدون حضور همسرتون انجام میشه
راه حل اینه که همسرشما دادخواست اثبات نسب بده و ثابت کنه بچه ی اون مرحوم بوده