مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن بیمه

باسلام و وقت بخیر بنده از فروردین سال 91 تا تیرماه سال 92 در یک شرکت مشغول به کار بودم ولی فقط دو تا 15 روز در دو ماه و یک 30 روز بیمه برام رد شده و حتی حقوق 30 روزی هم که رد شده نصف حقوق اداره کار هست و الان بعد از 8 سال متوجه شدم و هیچ گونه سندی و قراردادی هم ندارم به غیر از همون دوتا 15 روز با 30 روز بیمه که برام پرداخت شده باید چیکار کنم تا بتونم بیمه ام رو برگردونم ممنون و متشکرم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید در اداره کار شکایت نمایید ولی باید دلیل داشته باشید می توانید به فیش های واریزی حقوق و یا با شهود ادعای خود را اثبات نمایید.