مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شماره نظام پزشکی در صورت سابقه خودکشی

با عرض سلام و تبریک سال نو
من دانشجوی پزشکی دوره عمومی هستم ، که تقریبا یک سال دیگر این دوره را به پایان میرسانم به مدد الهی.
مشکلی که ذهنم را به شدت مشغول کرده است ، به نحوی که مانع تمرکز اینجانب شده و از انجام امور روزمره باز میدارد
این است که بنده در سال اول ورود به دانشگاه به دلیل مشکلات شخصی ، یک بار چند عدد قرص مصرف کردم و به دلیل خونریزی معده به بیمارستان منتقل شدم ، در پرونده من خودکشی ذکر شد ، در حالی که من 3 عدد قرص خورده بودم و سابقه قبلی زخم معده داشتم.
سوالی که دارم این است که نظام پزشکی هنگام دادن شماره نظام ، آیا پرونده های پزشکی شخص را بررسی میکند ؟ و ممکن است به این دلیل به من شماره نظام ندهند و تمام هفت سال زحمتم نابود بشود ؟
این سوال به قدری ذهن بنده را مشغول کرده که چاره ای جز کمک خواستن نداشتم. از همکاری شما بسیار بسیار ممنونم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام سوالتان حقوقی نیست لطفاً این سوال را از مراجع ذیربط از جمله نظام پزشکی بپرسید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر ارتباطی ندارد و شماره نظام باید به شما داده شود