مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دائم پس از صیغه

سلام. دایی بنده حدود 15 سال پیش ازدواج مجدد داشته است یعنی زن دوم گرفته است و منتها زن دوم ایشون صیغه ای هست و الان یک دختر 18 ساله دارد و دایی بنده ایشون رو هر روز تهدید به متارکه و طلاق میکند. هنوز هم بعد از این همه مدت که دختر او هم ازدواج کرده، ازدواجشون رو دائمی نکرده است.
خانم ایشون میتونه حق دفاع داشته باشد؟ نه مهریه ای دارد و نه جهیزیه ای.
دایی من میتونه بدون پرداخت حقی ایشون رو طلاق بدهد.

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

سلام
در عقد موقت ، حتی اگر از مدت باقی مونده باشد ، مرد میتونه مابقی مدت صرفنظر کنه
در صورتی عقدنامه داشته باشن و در اون مهریه تعیین شده باشه خانم میتونه دادخواست مطالبه مهریه بده
اقدام دیگری برای خانم متصور نیست