مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت چاه آب

سلام.
پدر من وقتی جوان بوده با پول خود چاهی را راه اندازی کرده است و بعد از چند سال آن را به نام پدرش زده است.
حال پدربزرگ من فوت کرده است. برادران پدرم از روی حسادت قبول به بازگرداندن چاه به پدرم نیستند. پدر من چگونه می تواند چاه خود را پس بگیرد؟ چه شواهدی نیاز است؟ البته که مادربزرگ من زنده است و او شاهد ماجرای به اسم زدن چاه توسط پدرم به نام پدرش بوده است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید یا درخواست انحصار وراثت و تقسیم ترکه نماید و در جلسه دادگاه با دلایل و مدارک خود و گواهی دو شاهد مرد ، ادعای خود مبنی بر مالکیت چاه را اثبات نمایید یا دادخواست اثبات مالکیت چاه به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید و ادعای خود را با دو شاهد مرد اثبات نمایید
موفق باشید