مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار فایل صوتی در دادگاه

با سلام
من یک فایل صوتی دارم مبنی بر اینکه پدرم به مادرم فحاشی کرده و الفاظ بسیار رکیکی رو بکار برده میخواستم بدونم با در دست داشتن این فایل با توجه به جرم بودن فحاشی مادرم میتونه از اون شکایت کنه؟
و اگر بله آیا با استناد به این فایل دادگاه میتواند او را مجرم تشخیص دهد یا خیر؟
(چون شنیدم که فایل صوتی ضبط شده اعتبار قانونی نداره)
من این فایل رو وقتی توی پارک مشغول گفت و گو بودند با گوشی مادرم ضبط کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

به تنهایی خیر دلیل محسوب نمی شود ولی اگر دلایل و شواهد دیگری هم داشته باشید این فایل درکنار دیگر مدارک می توان مساعدت نماید