مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی

سلام اول شما را بخدا اگر میخواید مشاوره بدین کمک کنید طوری که پیشنهاد شمارو سرمشق قرار بدیم نه مثل اقای ر. پیشنهاد گرفتن وکیل رو میدن همه این راه حل رو بلدن پولش نیست خدمت شما عرض کنم من شاکی پرونده ادم ربایی هستم اداره اگاهی چندبار با یکی از طرفهام تماس تلفنی گرفت ولی اصلا جواب نداد پرونده رفت دادسرا قاضی پرونده رو فرستاد اطلاعات و شناسایی در برگشت پرونده به شعبه بدون اینکه از من شاهدی یا مدرکی بخواد پرونده رو مختومه کرد با اینکه میدونست مامورهای اگاهی با یکی از طرفها تماس تلفنی گرفتن حتی جواب مامور رو هم نداده 10روزم وقت برای اعتراض گذاشته من بجای دو شاهد حداقل 5تا شاهد دارم که در حین به زور سوار کردن من به داخل خودرو این صحنه رو دیدن الان میخوام اعتراض کنم در لایحه اعتراضی خودم چه دلیلی بیارم تا اعتراضم مورد قبول قاضی تجدیدنظرخواهی قرار بگیره تشکر

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در وقوع هر جرمی سه عنصر قانونی ومادی ومعنوی دخیل هستند لذا در صورت نبودن هرکدام جرم اثبات نمیشود
در مورد مسئله شما به احتمال زیاد عنصر معنوی جرم که همان سوء نیت خاص وعام است اثبات نشده لذا اگر علم وعدم در آدم ربائی را اثبات نمایید مطمئنا موفق میشوید