مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال همسر برای مهریه

سلام.
پدر من 6 سال پیش فوت کردند. بخشی از دارایی های پدرم که سند داشت به نام ورثه شد و سند رسمی صادر شد و بخش دیگر از اموال هم قولنامه ای هست که تا حالا تقسیم نکردیم و در اختیار مادرم هست. مادرم بعد از 6 سال مهریه خودش رو اجرا گذاشته است و املاکی که به نام ورثه تقسیم شده و سند صادر شده را بازداشت کرده است.

پاسخ ها :

توقیف اموال همسر برای مهریه مطالبه مهریه از ارث توسط مادر اموال ارثی مهریه مادر مهریه