مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای زندانی سرقت

با سلام. من برادری دارم که در یک مغازه کار میکرد و از آن جا دزدی کرده است. صاحب مغازه از او شکایت کرده و به خاطر تعطیلی عید قاضی کشیک برای او 70 میلیون وثیقه قرار داده و او را بازداشت موقت در زندان تا بعد از تعطیلات عید کرده است. میخواستم بدانم که آیا با یک سند با ارزش 70 میلیون قاضی کشیک می‌تواند او را آزاد کند یا باید منتظر بمانیم که پرونده اش به شعبه برود و او را محکوم کنند بعد سند بگذرایم؟
اگر شاکی رضایت دهد و یک نفر ضامن او شود او را آزاد می‌کنند یا باز هم باید حبس بکشد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر کارشناسی سند و برآورد قیمت آن و توقیف آن توسط اداره ثبت اسناد و املاک ممکن باشد ،قاضی کشیک نیز میتواند با توقیف وثیقه به میزان هفتاد میلیون تومان ،متهم را آزاد کند .
رضایت شاکی خصوصی در سرقت هایی که مبلغ آن کمتر از بیست میلیون تومان باشد و سارق فاقد سابقه باشد ،موجب مختومه شدن پرونده میشود ،درغیراینصورت رضایت شاکی خصوصی موجب تخفیف در مجازات و تخفیف در قرار وثیقه صادره خواهد شد.
موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدتا باید قاضی کشیک سند یا کفیل را قبول کند اگر نمیکند وکیل بگیرید