مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.
پدرشوهر من یک دانگ از خانه ویلایی خود را به عنوان مهریه به بنده داد ولی بعد خانه ویلایی را به بساز و بفروش فروخت و خانه ویلایی به یک آپارتمان 4 طبقه دو واحدی تبدیل شد. در کل 8 واحد پدرشوهرم با فروش خانه ویلایی دو واحد آپارتمان از همان ساختمان گرفت و با باقی پول فروش خانه ، یک خانه ویلایی دیگر هم خرید.
یعنی نتیجه فروش خانه ویلایی شد دو واحد آپارتمان از همون خونه ویلایی یک ویلایی که جای دیگر خریدند.
بعد یک واحد از آن آپارتمان را فروخت و با پولش رفت کربلا و سوریه و گردش.
من از پدرشوهرم شکایت به جرم فروش مال غیر در دادگستری شکایت کردم. به شوهرم گفتند پدرشوهرم 6 ماه حبس دارد و باید مهریه من را بپردازد و علاوه بر آن سند 6 واحد آپارتمان باطل می شود و پدرشوهرم 6 شاکی دیگر هم پیدا خواهد کرد. شوهرم ناراحت شد و به من اجازه نداد شکایتم را پیگیری کنم و قول داد اگر زمانی انحصار وراثت شد، شکایت را به جریان بیندازد
پدرشوهرم فوت کرد ( یک بار به خوابم آمد و درخواست رضایت داشت و من هرگز نمیبخشمش چون من و شوهرم از لحاظ مالی به شدت مشکل داشتیم و به پول مهریه نیاز داشتیم )
مادرشوهرم و خواهرشوهرم ساکن خانه ویلایی دوم بودند و یک واحد آپارتمان باقیمانده را اجاره دادند و اجازه‌ی فروش به ورثه نمیدادند. بالاخره بعد از چند سال ورثه فشار آوردند و یک واحد آپارتمان هم فروخته شد.
ورثه (خواهر شوهرها و برادرشوهرم ) هنگام تقسیم آن یک واحد آپارتمان گفتند پدرمان بدهکار مهریه بوده و به ما هم ربطی ندارد. حالا مادرشوهرم هم فوت کرده است.
خانه ویلایی دوم که به نام پدرشوهرم بود در پروسه فروش است. این بار به شوهرم گفتم مهریه من چی میشود گفت ورثه میلی ندارد مهریه بدهد و من هم نمیخواهم تو شکایت کنی.
تکلیف مهریه من چی میشود؟ آیا ورثه هم از لحاظ شرعی و قانونی در فروش مال غیر سهیم هستند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
فروش مال غیر بزه شخصی است و ورثه شریک جام پدرشوهرتان محسوب نمیشوند .
شما میتوانید با ضمیمه کردن گواهی انحصار وراثت و مدارکی که اثبات میکند پدرشوهرتان یک دانگ از آن خانه را به عنوان مهریه به شما بخشیده است ، به اندازه قیمت آن یکدانگ از اموال متوفی مطالبه کنید.
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما می توانید مهریه خود را به اجرا بگذارید و تمام اموال پدر شوهرتان را توقیف نمایید تا.. حتما با یک وکیل مشورت نمایید تا ابتدا اموال را توقیف نماید و سپس..