مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تولیت

با سلام. زمینی است موقوفه گاهنبار سالیان سال اجدادمان در این زمین کشاورزی میکردند. وقفنامه زمین در دسترس نیست و سند این زمین به دعوی تولیت به نام پدربزرگم صادر شده است. طبق بخشنامه ای که سال 1316 به پدربزرگم ابلاغ شده بوده که نسبت به ثبت رقبات خود اقدام کنید که بخشنامه موجود می باشد و چند برگه که نشان میدهد مکاتباتی بابت حق النظاره و تنظیم بودجه با پدربزرگ اینجانب بوده است که برای سال 1315 است و چند برگه هم نشان میدهد که مادر من حق النظاره به اوقاف پرداخت میکردند که برای بعد از فوت پدربزرگم بوده است که برای سال 1335 و 1350 میباشد و شیاع محلی هم کرده ایم که این زمین طبق مدارک موجود و اینکه سالیان سال هزینه موقوفه را به انجمن زرتشتیان میدادیم، تهیه کرده ایم که متن آن این چنین است که مادر پدربزرگ من زرتشتی بوده است زمین را وقف کرده و تولیت آن به پدر بزرگ من که مسلمان شده است رسیده و بعد از فوت پدربزرگم که سه فرزند دختر داشتند و فرزند ارشد مادر من بوده است تولیت به ایشان رسیده و من هم اکنون فرزند ارشد ایشان هستم.
که طبق مدارک و شیاعی که تهیه شده تولیت به اکبر اولاد ذکور نسلا بعد نسل و در نبود اولا ذکور با کبری اناث میباشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در زمان برقراری تولیت ، صلاحیت متولی ، باید توسط اداره اوقاف احراز شود و اداره اوقاف می تواند صلاحیت متولی را تایید ننماید و شخص دیگری را به عنوان متولی تعیین نماید