مشاوره حقوقی رایگان - تخریب وسایل منزل

سلام و علیکم.
اینجانب جانباز جنگ هستم و همسرم مدت 8 سال هست که مراقب مادرش میباشد و مدت 3 سال است که به خاطر وضعیت مادرش که سکته کرده است شبانه روزی پرستاری میکند و ما از 3 سال پیش اسباب و اثاثیه خود را آوردیم خونه مادر خانومم و لازم به ذکر است که خونه را پدر خانومم قبل از فوتشان بخشیدن به ایشان که طی برگه ای و چند شهود معتبر فامیل امضا کرده اند. حال این 8 سالی که خانم بنده از مادرشان پرستاری میکنند و این سه سال اخیر که شبانه روزی مراقب هستند با این که تعداد 8 فرزند دارد، هیچ کدام از آن ها مراقبت مادر را به عهده نگرفتند و هر کدامشان بهانه ای می اوردند. فقط هر چند وقت برای سرکشی می آمدند و میرفتند. حال مادر که میبیند فقط و فقط همین دخترش او را جمع میکند و شبانه روزی مراقب او هست با مشورت افراد درجه یک خانواده خودش دایی ها، خاله ها، دختر و پسر خاله های خانومم تصمیم میگیرد که خانه خود را به خانم بنده بدهدو طی صلح نامه ای این کار انجام میشود و مادر خانمم با رضایت قلبی و عقلی این کار را میکند. حال که برادرها و خواهر خانم بنده از این کار مطلع میشوند دو روز پیش با حمله به منزل مادر خانومم ضمن عربده کشی و ایجاد رعب و وحشت و فحاشی های رکیک اقدام به تخریب تمام اسباب و اثاثیه اینجانب نموده و اسباب منزل را به بیرون ریخته و ضمن ضرب جرح و کتک کاری چند نفری ریختن سر بنده و از منزل بیرون کردن که متعاقبا بنده با 110 تماس گرفته و حتی حضورا به کلانتری مراجعه کردم و شکواییه در دفتر خدمات قضایی تشکیل دادم. حال تقاضامندم که اینجانب را راهنمایی بفرمایید که آن ها به چه حقی این کار را کرده اند؟ من جانباز اعصاب وروان هستم و دکتر هر گونه تنش را برای من منع کرده است با این که میدانستند این طور ریختن روی سرم. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شکوائیه ای باعنوان توهین.فحاشی وضرب وجرح .تخریب مطرح نمایید