مشاوره حقوقی رایگان - 2نفر بابت انجام کاری و خرید لوازم مورد نیاز به حسابم پول واریز کردند

با سلام
حدود 8ماه قبل با یکی از دوستان تصمیم به انجام کاری را گرفتیم
که قرار شد طرف مقابل مبلغ 180 میلیون به حساب بنده پول واریز کند جهت خرید لوازم و محیا کردن شرایط کاری به دلیل نوسانات بازار قیمت اجناسی که قصد خرید داشتیم بالا رفت و یک سری از لوازم نایاب شد که بنده هم مبلغ 90 میلیون در این جریان خرج کردم یک سری از لوازم را با فاکتور خریدم و مابقی لوازم به دلیل حساسیت امکان ارائه فاکتور نبود ولی فیش واریزی رو موجود داخل سوابق حسابم دارم بعد از گذشت 8 ماه و شکست در کار طرف مقابل تمام وسایل را نزد خود نگه داشته و فقط یک اکانت اینترنتی برای من مانده که غیر قابل فروش میباشد که در تاریخ 4/1400 منقضی میشود
الان طرف ادعا داره که من بهش ضرر زدم و هیچ اکانتی وجود نداره و منکر 90 میلیون هزینه من شده و عنوان کرده بابت پولی که به حسابم زده شکایت میکنه هیچ چیزی هم بین ما نوشته نشده سوال من اینه که باید چیکار کنم اگر شکایت کرد چطور ثابت کنم من هم ضرر کردم این وسط

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام این موضوع نیاز به مشاوره دقیق تر داره.اگه تمایل داشتید میتونید با بنده تماس بگیرید.