مشاوره حقوقی رایگان - عمل نکردن به تعهد طبق قراداد

سلام، من با یک نفر قرارداد بستم که مقداری مصالح ساختمانی رو از ایشون خریدم، ایشون هم مبلغ قراداد رو از من گرفته و با توجه به اینکه تو قرارداد ذکر شده که تا تاریخ مشخصی باید به قراردادش عمل کنه ولی الان هیچ پاسخ درستی به بنده نمیده، به نظرتون باید چیکار کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر انجام تعهد طبق قرارداد با قید مدت ، برای ایشان ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد ، خسارات و هزینه دادرسی در دفتر خدمات قضایی اقامه نمایید
موفق باشید