مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اکانت دیلیت شده تلگرام

سلام. من تازه با دختری عقد کردم و قبلا یک بار ازدواج ناموفق داشتم و خانومم در جریان هستند.
یک نفر هر چند وقت یک بار به تلگرام خانومم پیام میدهد و چرت و پرت میگوید که رابطه ی ما رو خراب کند و سریع دیلیت اکانت میکند آیا میشه پیگیری کرد و اون آدم رو پیدا کرد؟
لطفا کمک کنید زندگی ام دارد خراب میشود. رفتیم پلیس فتا میگوید نمیشود پیگیری کرد. نمیدونم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه شماره تلفن تلگرام را داشته باشید بله درغیراینصورت خیر.
موفق باشید