مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات اراضی منابع زبیعی

سلام، وقت بخیر.
ما پروانه حفر و بهره برداری و سند یک قطعه زمین کشاورزی و باغ خرما به مساحت 4 هکتار رو داریم. ( در پروانه حفر چاه ذکر شده که مساحت زمین 4 هکتار است) این زمین و باغ رو 25 سال پیش خریدیم. اما فقط 2.6 هکتار از اون رو دیوارکشی کردیم و در سیستم ادارات ثبت شده است. 1.4 هکتار دیگر که ثبت نشده رو قبلا زده بودند ملی و الان شخصی اون رو مستثنیات کرده و رای دادگاه رو دارد و میخواهد زمین ما رو بگیرد و قسمتی اش رو دیوار خاکی کشیده است و همچنین مسیر رفت و آمد ما به باغ و مسیر آبی که مواقع بارندگی به باغ ما می آمد رو تغییر داده است. الان منابع طبیعی و اداره جهاد کشاورزی میگن چون اون شخص رای دادگاه رو دارد و نمیتوند کاری کند و تنها راه ما شکایت هست. تا جایی که ما اطلاع داریم اون شخص سند مشخصی ندارد و پروانه حفر چاه هم برای کشاورزی ندارد.

ما شکایت کنیم جواب خواهد داد یا خیر؟ رای دادگاه میتونه به نفع ما برگردد؟

پاسخ ها :

مرتضی احمدپور

جناب آقای مرتضی احمدپور :

با سلام . بايد به عنوان معترض ثالث نسبت به دادنامه صادره اعتراض نمائيد .