مشاوره حقوقی رایگان - امکان محروم کردن مدعی از راه های اثبات دعوا در دادگاه

با سلام:
برای اثبات ادعایی در دادگاه علاوه بر ضمیمه بودن سند و مدارک مثبته و همچنین وجود امارات و قرائن متعدد در لایحه ارائه شده درخواست صدور قرار استماع شهادت از شهود هم کرده ایم.با توجه به این‌ که‌ ادعای ما از جمله مواردیست که با شهادت شهود هم قابل اثبات است و فارغ از این که تشخیص ارزش شهادت یا گواهی با خود دادگاه است لهذا:

آیا امکان دارد که دادگاه اصولا اجازه شهادت به شهود و استماع شهادت ایشان را ندهد؟

یا بهتر بگویم آیا دادگاه ممکن است مانع شهادت شهود (که تعدادشان هم بسیار زیاد است) شده و مدعی را از ( شهادت )که یکی از راه‌های اثبات ادعاست محروم نماید؟
با سپاس ازشما.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، خیر شهود خود را در دادگاه معرفی نمایید و خواهان استماع اظهارات شهود باشید، دادگاه حتما توجه خواهد کرد.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

ادله اثبات به ترتیب در قانون احصاء شده لذا در صورت وجود سایر ادله احتیاج به استماع شهادت شهود نمی باشد مگر اینکه سایر ادله در خصوصی آن انکار یا تردید بوجود آید