مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من دو سال پیش طلاق گرفتم که همسر سابقم محکوم به پرداخت صدونود میلیون مهریه من که به صورت اقساط ماهی سیصد هزار تومن شد. اما از آن زمان هیچ مبلغی را پرداخت نکرده. میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم؟آیا میشود که حکم بازداشت و زندان برایش گرفت که زندانی شود؟ متشکر میشم اگه کمک کنید

پاسخ ها :

سارا وثوقي ملائي

سرکار خانم سارا وثوقي ملائي:

با سلام.
چنانچه پرونده اجرایی تشکیل شده با مراجعه به اجرای احکام شعبه مربوطه تقاضای اعمال ماده 3 قانون محکومیت های مالی بابت جلب محکوم علیه بنمایید.
موفق باشید.

پرسشگر :

سلام من میخواستم بدونم که امکانش هست حکم زندان صادر کنن ک بتونم مبلغی رو یکدفعه بگیرم یا بازهم همون اقساط رو باید پرداخت کنه؟اگه بازم متعهد نبود به وعده هاش چه اتفاقی میوفته؟

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بله، در خصوص اقساط معوقه از طریق اجرای احکام می توانید حکم جلب ایشان را بگیرید

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
بله حتما مراجعه کنید به شعبه اجرای احکام مربوطه