مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پیامک ارجاع به شورای حل اختلاف

سلام، امروز برای من یک پیغام امد مبنی بر ثبت دادخواست که به شورای حل اختلاف ارجاع شده است و همین امروز دو بار با من تماس گرفتند که چون شماره را نمیشناختم جواب ندادم و الان فهمیدم که از شورا بوده است. الان باید چکار کنم؟ ایا اگر شکایتی ثبت شده باشد نباید از طریق ثنا اعلام شود چون در سامانه ثنا ابلاغیه ای نیست و اینکه باید به شورا مراجعه کنم؟ و تماس شورا برای چه بوده است؟ ممنون

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام دوست گرامی. احتمالاً یا دادخواستی علیه شما ثبت و به شورای حل اختلاف ارجاع شده است و یا اینکه حضرتعالی دادخواستی علیه شخصی به ثبت رسانیده اید که توسط مقام ارجاع به شورای حل اختلاف ارجاع شده است. در هر دو حالت باید منتظر بمانید تا ریاست شورا با توجه به متن دادخواست و خواسته آن، تعیین شعبه نماید. با ارسال پرونده به شعبه تعیین شده بی شک وقت رسیدگی تعیین و از طریق سامانه ابلاغ الکترونیکی مراتب به شما ابلاغ خواهد شد.نیازی به مراجعه شما به شورا و حتی پاسخگویی جنابعالی به تماس های برقرار شده از سوی شورا نیست زیرا شورا بر طبق قانون وظیفه دارد در هر مورد که نیاز به حضور شما و یا اخذ توضیح از شما داشته باشد، مراتب را طی ابلاغیه ای از طریق سامانه ثنا به حضرتعالی اعلام نماید. موفق باشید.