مشاوره حقوقی رایگان - وكالت بلاعزل

با سلام. ما يک ملک ورثه اي تجاري داريم و ساير وراث قصد دارند كه از مستاجرهاي ملک تجاري را كه خود صاحب سرقفلي هستند به خاطر تعديل اجاره، افراط و تفريط به مراكز قضایی شكايت كنند و ساير وراث از بنده كه يكي ١١ نفر ورثه هستم، وكالت بلاعزل ميخواهند. آن ها ميگويند قاضي در صورت عدم حضور من براي خلع يد مستاجر، وكالت بلاعزل ميخواهد؟
وكالت دادگستري وكيل پايه يک در دادگاه كافي نيست. آيا لازم است به يک نفر از وراث وكالت بلاعزل بدهم؟ من نگران عواقب وكالت بلاعزل هستم. خواهش ميكنم راهنمايي بفرماييد.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
قاضی ایراد بنی اسرائیلی گرفته است، اگر وکالت به همکار وکیل داده‌اید نیازی به وکالت بلاعزل نیست و قاصی می‌تواند خود شما را احضار کند.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
در دادگاه وکالت بلاعزل شخص عادی قابل پذیرش نیست و الزاما باید وکیل رسمی برای دفاع در دادگاه حاضر شود ،بنابراین اگر برای دفاع در دادگاه باشد ،نیاز به وکالت دیگری جدای از وکالت به وکیل رسمی ،مگر اینکه برای امورات دیگری در مراجع ا دا ری از شما وکالت دیگری بخواهند.
موفق باشید