مشاوره حقوقی رایگان - عوارض شهرداری

با سلام. احتراما بنده حقیر در سال 1353 قبل از انقلاب در قطعه زمینی در حاشیه شهر تبریز با سند غیر رسمی ( قولنامه ای) بدون پروانه ساخت اقدام به احداث ساختمان یک طبقه با یک باب مغازه نمودم. حالا شهرداری منطقه سه تبریز 56000000 تومان این واحد را از بابت تبصره 2 ماده 29 عوارض نوسازی تاخیر یا تمدید پروانه ساختمان جریمه نموده است. حال استدعا دارد با عنایت به ابطال آن قانون بر اساس رای های شماره 1177 سال 96 و 417 مورخ سال 95 و 308 سال 97 هیات عمومی دیوان عدالت اداری آیا شهرداری میتواند اصرار به پرداخت مبلغ مذکور باشد ضمنا اصلا پروانه در کار نبوده است و غیر مجاز ساخته شده است.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد